La Classe by Anne si Jean-Luc LALOUX

Anne si Jean-Luc LALOUX, specializati in fotografie de arhitectura, colinda lumea in cautarea unor case exceptionale, lucrari ale celor mai titrati arhitecti contemporani. Aceasta exparienta i-a inspirat sa creeze una dintre cele mai reusite constructii de vacanta, care combina facilitatile necesare vacantelor in grup, cu o estetica deosebita si un design modern.

Acestia au dorit de de desprinda de ideea de vacanta in grup intr-un cadru rustic si au abordat o tema moderna de locuire intr-un spatiu studiat pana la cel mai inalt grad de rafinament si confort. O juxtapunere corecta de sticla, lemn si piatra, ce se regaseste in fiecare camera/apartament cu baie proprie, realizeaza atmosfera calda si primitoare. Spatiile au fost gandite cu scopul primordial de relaxare pana la cele mai mici detalii de finisaj sau linii de imagine.

Aceasta veche scoala pe trei nivele ce a fost convertita si denumita La Classe, asigura un climat potrivit de relaxare si prin dotarile demne de cel mai inalt standard de locuire.

 

Via laclasse.be

 

One Response to “La Classe by Anne si Jean-Luc LALOUX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *