Leivatho Hotel by Leonidas Papalampropoulos-LDLP

 

Localizat pe una dintre cele mai mari insule grecesti Cephaloni, Leivatho Hotel se incadreaza in categoria celor familiale, apartinand familiei cu acelasi nume.

Hotelul se mandreste cu politica eco-friendly si cu abordarea orientata catre integrarea naturala, a unei functiuni complexe. Aceasta abordare a fost lansata din momentul proiectarii, locatia fiind prevazuta cu un sistem integrat de recuperare, reciclare si tratare a apelor si reciclarea deseurilor. Folosirea de materiale naturale, ca bumbacul, pentru decorarea si amenajarea camerelo este un alt element al filosofiei eco. Produsele oferite in cadrul bufetului, se incadreaza in linia ecologica si sunt produse locale cu specific mediteranean.

Arhitectura hotelului este, alaturi de abordarea eco, cea care a dus la obtinerea premiului acordat de publicatia DOMES. Echipa de la LDLP a proiectat un obiect de arhitectura, ce raspunde atat nevoilor functiunii, cat si abordarii eco-friendly. Conceptia generala nu s-a oprit doar la aceste nevoi, ci a incercat sa aduca o imagine originala si moderna intr-un peisaj natural. Integrarea obiectului de arhitectura s-a facut prin stilul minimalist ales, in contrast cu cadrul natural si prin materialele naturale, bine conturate. Hotelul este compus din 32 studio-uri, sala de mese si anexe, 2 piscine exterioare cu amenajarile aferente. Studio-urile beneficiaza de gradina privata, balcoane inverzite sau terase, pentru a oferii oaspetilor o imagine idilica.

Atat locatia superba cat si arhitectura deosebita, fac din acesta locatie, una ideala pentru iubitorii de inedit si original.

Via: leivathohotel.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *