No.3 Steel by Budnitz Bicycles

Paul Budnitz a inceput sa creeze biciclete pentru propriul uz in 2006 si dupa impactul pe care l-a avut asupra trecatorilor creatia sa, a venit si ideea de productie pentru vanzare. Compania a fost infiintata in 2011, iar conceptul a fost de a lansa pe piata biciclete de top, pentru folosinta zilnica. Astfel compania a dezvoltat si promovat o serie de produse revolutionare cum ar fi, Cantilever Frames™ ,U™ si Half-Crown™.

Recent a fost adaugata si bicicleta considerata entry-level din gama acestora, No.3 Steel, alaturi de modelele din Titanium No.1 si No.2. Noua bicicleta incorporeaza tehnologiile dezvoltate de Budnitz Bicycles, componente externe de cea mai buna calitate si roti de 29-inch cu caucucuri speciale pentru traficul urban. Aceasta este disponibila cu transmisie pe curea fixa sau cu transmisie interna cu 11 viteze, iar oprirea este facuta cu ajutorul franelor pe disc atat pe fata cat si pe spate.

Atentia acordata constructiei, materialele de cea mai buna calitate, cele mai bune componente si tehnologiile marca inregistrata, fac din bicicletele Budnitz Bicycles printre cele mai bune de pe piata.

 

Via: budnitzbicycles.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *