The Avenue House by Neil Architecture

Conceptul general al compozitiei arhitecturale, a pornit de la incercarea de a introduce un duplex, in frontul stradal existent. Dorinta a fost ca imaginea proiectata spre strada, sa nu fie una clasica de tip oglinda, arhitectii reusind sa creeze o imagine unitara, care se integreaza mai bine in peisajul urban. Separarea intre celo doua proprietati, se face printr-un perete de pamant, un element natural ce isi face simtita prezenta discret.

Una dintre dorintele beneficiarilor, a fost integrarea constructiei, intr-o maniera cat mai discreta si sensibila, la fodul construit din zona suburbana. Lipsa granitelor clasice intre cele doua proprietati, ajuta la pastrarea caracterului original al strazii.

Via: neilarchitecture.com.au

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *