Casa LAM by ARstudio

Aron Nir Architecture a primit tema, de a propune o locuinta moderna pe un sit in regiunea Galileea, cu vedere spre valea Hahula. Situl se afla amplasat la 700 m deasupra nivelului marii si beneficiaza de privelisti superbe catre Inaltimile Golanului si muntele Hermon.

Cadrul natural al sit-ului, era caracterizat de prezenta unor copaci maturi si de existenta unor mici ravene. Propunerea a fost, de a desfasura partiul arhitectural pe un singur nivel, cu o umbra cat mai mica, ce nu formeaza o imagine atipica si neobijnuita pentru imprejurimile sale.

Planul general este divizat in trei zone. O zona centrala de zi, oficiala, care se bucura din plin de privelistea spectaculoasa. Tot aici, dar cu privire spre curtea privata, se afla zona de zi a familiei, cu bucatarie si loc de luat masa. La cele doua capete ale zonei de zi se afla spatiile de dormit, cel matrimonial cu baie, dressing si un dormitor de oaspeti si cel al copiilor, cu un mic living privat pentru joaca.

Datorita declivitatii naturale a terenului, proiectantii au strecurat sub terasa generoasa, un mic studio, in completarea functiunilor casei.

 

Via: arstudio.co.il

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *