Villa Tre Ville, Amalfi Coast, Positano, Italy

Villa Tre Ville in Positano, o fosta locuinta de vacanta a faimosului actor, producator si scenarist Franco Zeffirelli, a suferit o masiva transformare si renovare, devenind in una dintre cele mai spectaculoase locatii de vacanta de pe litoralul peninsulei.

Localizata pe coasta dintre Positano si Hotel San Pietro, Villa Tre Ville ofera intimitate maxima in cele partu constructii de lux. In timpul renovarilor, toate cele 16 camere au fost reconstruite si decorate, au fost instalate 3 lifturi, adaugate 20 de bai, si remodelate bucatariile si locurile de luat masa. Pentru atingerea celui mai inalt grad de calitate si confort, designeri au fost atenti la cele mai mici detalii. Camerele/apartamentele au primit terase generoase, ce ofera un peisaj spectaculos. Trei ditre viile, poseda si cate o piscina dedicate, pe langa piscina si spa-ul ce le deserveste pe toate cele patru.

Ansamblul dispune de o gradina de flori, fructe si legume cu care se pot desfata oaspetii. Sosirea acestora se poate organiza si cu elicopterul sau yacht-ul, fiind adaugate facilitatile necesare ca heliport si ponton marin.

 

Via: villatreville.com

One Response to “Villa Tre Ville, Amalfi Coast, Positano, Italy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *