Villa void Almelo by Zecc Architects BV

Una dintre dorintele clientilor a fost de a crea un mare gol in centrul casei, care sa comande toate celelalte camere din jurul lui. Legatura dintre bucataria cu loc de luat masa, amplasata la etajul unu si zona de zi, pozitionata la etajul 2 este asigurata prin golul central unificator. Livingul a fost amplasat in pozitia cea mai inalta, pentru a se bucura de privelistea superba de care beneficiaza casa.

Printr-o abordare sculpturala a volumului, arhitectii au creat un carport, o terasa inierbata si o terasa acoperita, de care sa beneficieze proprieterii casei.

Fatada este finisata cu o caramida de culoare inchisa cu suprafata rugoasa, astfel imagiea casei schimbandu-se in functie de vreme si atmosfera.


Via zecc.nl

One Response to “Villa void Almelo by Zecc Architects BV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *