Bear Grylls Knife by Gerber®

Noul cutit s-a nascut din colaborarea lui Bear Grylls cu Gerber® si face introducerea seriei de produse Gerber’s Bear Grylls. Seria de produse de supravietuire combina cei 70 de ani de experienta dobandita de Gerber, cu experienta si indemanarea pe care Bear Grylls a acumulat-o in perioada in  care a fost instructor de supravietuire si soldat in British Special Forces.

Cutitul suprem al lui Bear Grylls are o constructie cu lama incorparata, dintr-un aliaj special de otel carbon, inoxidabil, ceea ce garanteaza o durabilitate si rezistenta extrema. In acelasi timp manerul ergonomic, cu un invelis cauciucat asigura aderenta cu mana, in orice conditie. La baza cutitului este un pat din otel ce poate fi folosit ca ciocan,  iar la capatul cordelutei se afla un fluier pentru urgente.

Teaca, facuta dintr-o panza de nylon militar este deosebit de usoara si ascunde un cremene special pentru aprinsul focului, o piatra de ascutit amplasata pe spatele si o mica carticica cu sfaturile lui Bear pentru supravietuire..

Via bear-grylls.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *